MEDIU – World Cleanup Day

12 septembrie 2018

Let`s Do It, Romania!
anunţă lansarea inițiativei
de curățenie World Cleanup Day

An de an, pe 15 septembrie 2018, World Cleanup Day își propune mobilizarea a 5% din populaţia Globului pentru a conștientiza pe cât mai mulți dintre noi că este timpul pentru o schimbare de atitudine vizavi de deșeurile generate non-stop chiar de noi, deșeuri ce sunt un pericol real atât pentru multe specii contemporane, încă, nouă cât și pentru întreaga planetă și resursele ei limitate.

„Let`s Do It, Romania! este cunoscută în România ca fiind cea mai mare mişcare socială, cu peste 1 400 000 de voluntari mobilizaţi şi 18 000 de tone de deşeuri curăţate. Acest nou obiectiv îndrăzneţ de a strânge 1 milion de români pentru 15 septembrie înseamnă, pe de o parte, o şansă de a curăţa România, iar pe de altă parte, un pas important în coagularea unei comunităţi de români activi şi conectaţi, viziunea noastră încă din 2009.
Noi credem mult în acest spirit de Doer, pe care îl promovăm de la prima acţiune – acţionează şi contribuie la rezolvarea problemelor care te deranjează, pentru că România ne priveşte pe toţi”,

a declarat Ionuţ Iordăchescu, Project Manager.

În România, Let`s Do It, Romania! îşi propune să mobilizeze 1 milion de voluntari.
Înscrierea pentru Ziua de Curăţenie Naţională se face pe www.letsdoitromania.ro, iar cei înscrişi vor putea să-şi aleagă zonele pe care le curăţă prin intermediul aplicaţiei World Cleanup.

Last modified: 8 mai 2020

Comments are closed.