INFORMARE -Pe 10 iunie, în Bod Sat, se face trecerea la noua rețea de gaz de medie presiune​

9 iunie 2021

• INFORMARE •

Pe 10 iunie, în Bod Sat, se face trecerea la noua rețea de gaz de medie presiune

NOUA REȚEA de GAZ
pe MEDIE PRESIUNE
Primul proiect e-village, Primul proiect e-village, gata de START, gata de START,
pe Bod Sat

În iunie 2020,  în Bod Sat începeau lucrările la reabilitarea vechii rețele de gaz de joasă presiune. Necesitatea acestui proiect vine ca urmare a intensei dezvoltări urbanistice a comunei Bod,  vechea rețea de gaz fiind deja depășită și uzată. 

În numărul 23 al „Jurnalului de Bod” din decembrie 2020 se preciza că lucrările erau realizate în proporție de 85%. Strada Brașovului a fost ultima ramură din vechea rețea de gaz ce a fost reabilitată de la începutul acestui an, 2021. 

În acest moment, în Bod Sat, suntem la o zi distanță de punerea în funcțiune a NOII REȚELE de GAZ de MEDIE PRESIUNE, ce va începe să funcționeze  din data de 11 iunie 2021. 

Faptul că lucrările s-au desfășurat fără probleme majore  a făcut posibilă finalizarea lor la termenul stabilit. Acesta fapt a fost atât meritul celor două companii ce au executat proiectul, cât și al bodenilor ce și-au oferit suportul și înțelegerea pentru disconfortul creat de-a lungul intervențiilor stradale. Mulțumim!

Pe scurt

Prin acest proiect s-a realizat reabilitarea vechii rețele de gaz de joasă presiune prin înlocuirea tuturor țevilor metalice vechi, cu țevi de polietilenă capabile să suporte condiții de presiune sporite și trecea la regimul de medie presiune.    

Last modified: 10 iunie 2021

Comments are closed.