Campania de Depunere a Cererilor de Plată – LA FINAL

3 iunie 2024

• INFORMARE •

Campania de Depunere a Cererilor de Plată - LA FINAL

7 iunie este termenul limită pentru depunerea cererii de plată în Campania 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură reamintește fermierilor că  7 iunie 2024  este ultima zi în care pot depune cererile de plată pentru accesarea intervențiilor aferente sectoarelor vegetal şi zootehnic, precum și a schemelor de sprijin compensatoriu de mediu și climă în Campania 2024.

Atenție! Față de anii precedenți, depunerea nu va fi prelungită cu o perioadă în care fermierii să poată înregistra cererile cu aplicarea de penalități.

• În situația în care cererea de plată este depusă ulterior datei limită de 7 iunie 2024, aceasta este considerată inadmisibilă.

• Cererile de plată se depun electronic, prin accesarea aplicației IPA-Online. Fermierii pot veni la centrele locale/județene ale APIA pentru semnarea cererilor sau pot semna cererile folosind semnătura electronică, cu anunțarea în prealabil (prin mesaj telefonic sau prin e-mail) a funcționarului desemnat cu gestionarea cererii.

 În spiritul bunei colaborări, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură face apel către toți fermierii care nu au depus încă cererea de plată să se mobilizeze și să-și depună cererea până la data de 7 iunie 2024, pentru a beneficia de finanțarea cuvenită.

Last modified: 3 iunie 2024

Comments are closed.